İndir21

Reklam
    Anasayfa > Genel > EYVAN Dernek Uye Takip Programi

EYVAN Dernek Uye Takip Programi

dernekler, kooperatifler veya sendikalar gibi uye islemleri takip eden kurum ve kuruluslar goz onune alinarak hazirlanmistir.eyvan dernek uye takip programi ile uyenin fotografli kimlik, aile ve aidat bilgileri takip edebilmekte, gazete - dergi abonelik islemleri yapilabilmektedir.İhtiyac duyulan farkli durumlara ozel raporlar ve listeler hazirlanabilmektedir.girilen her bilgi uzerinde istenilen sekil ve durumda sorgulama yapabileceginiz, cok yonlu ve ozellikle dernekler icin kullanisli bir programdir!

EYVAN Dernek Uye Takip Programi Screenshot

EYVAN Dernek Uye Takip Programi indir

EYVAN Dernek Uye Takip Programi Özellikleri
Tarih: May 25, 2007